Over mij

Mijn naam is Rosita Stolze. Tijdens mijn baan in de reguliere gezondheidszorg is mijn interesse gewekt voor de aanvullende gezondheidszorg.

Ik vind het fantastisch cliënten te mogen behandelen waarbij ik persoonlijke aandacht én de benadering om de patiënt als één geheel te zien erg belangrijk vind.

In mijn praktijk FysioReflex® behandel ik, mede door mijn specialisaties, zeer uiteenlopende klachten. Waarbij de basis van mijn behandelingen altijd Acupunctuur is biedt ik ook complementaire behandelvormen aan.

De afwisseling in combinatie met de behaalde resultaten geven mij een mooi gevoel en de drive om door te gaan met dat wat mij boeit, mensen helpen.

Opleiding

De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen afgerond waaronder Medische basiskennis (conform plato 2014). Aanvullend de 4 jarige HBO Voetreflexologie (2014). HBO Acupunctuur (2019) en HBO Tuina – Chinli (2019)/. Aanvullend volg ik regelmatig nascholingen om zowel mijn kennis van de westerse- als de oosterse geneeskunde up-to-date te houden.

Kwaliteit

Voor de borging van mij en mijn beroepsgroep ben ik aangesloten bij het de RBCZ (rbcz.nu) onder registratie nummer 911938R. De RBCZ is het kwaliteitsregister in Nederland voor HBO-opgeleide therapeuten.

Een RBCZ-gekwalificeerde therapeut moet jaarlijks aan strenge kwaliteitseisen voldoen zodat jij als cliënt zeker bent van goede zorg.

Daarnaast ben ik lid van de VBAG, onder nummer 2140509. De VBAG is de beroepsvereniging voor zelfstandige, professionele beroepsbeoefenaars van Natuurlijke Geneeswijze. Meer informatie over de VBAG vindt u op www.vbag.nl

Samenwerking

Sinds 1 januari 2016 heb ik in samenwerking met o.a. Jip Regtop en Stephanie Oudenbroek HealthCircle® opgezet, een paramedischcentrum voor vitaliteit en gezondheid in het centrum van Oud-Maassluis.

Graag tot ziens!

Groet, Rosita Stolze – Acupuncturist – 06 43 01 00 79 of via onze contactpagina.