Wat is Oncoreflex®?

Oncoreflex® is een therapie die gericht is op de oncologische patiënt met als doel de kwaliteit van leven te verbeteren.

Oncoreflex® kan ondersteuning bieden voor, tijdens en na de reguliere behandelingen van chemokuren, bestralingen en/of operaties om de bijwerkingen te verminderen.

Voor iemand bij wie de diagnose kanker is gesteld is het veelal een verademing om op een andere, liefdevolle manier aangeraakt te worden dan tijdens medische behandelingen. De ontspannende, zachte en prettige aanraking heeft een positieve uitwerking op het parasympatische zenuwstelsel, waardoor klachten als pijn, misselijkheid, vermoeidheid, angsten, slapeloosheid en depressie kunnen verminderen.

Mijn massage biedt ondersteuning en biedt ruimte voor alle gevoelens en emoties die gepaard gaan met de diagnose kanker zoals angst, paniek, onrust en eenzaamheid. De diepgaande werking van de massage geeft een moment van innerlijke rust.

Ik ben gespecialiseerd in het geven van massage bij de ziekte kanker en ben een ervaren massagetherapeut, ik help u graag!

meer informatie – 0643 010 079

oncoreflex