Lekker in je vel zitten en een fijne balans is de sleutel om goed te functioneren!

Juist die balans wordt verkregen door een juiste en evenwichtige energiestroom in jouw lichaam. Bij FysioReflex doen wij er alles aan om samen met jou die balans weer te vinden.

Want als je goed in je energie zit dan zit je letterlijk lekker in je vel.

Reflexzonetherapie is gericht op het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Het ondersteunt en bevordert de natuurlijke processen om zo het lichaam zijn balans weer te laten vinden. Op deze manier kunnen (pijn) klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Zwangerschapsreflexologie is een specialisme binnen de reflexologie. Tijdens de zwangerschap moet het lichaam hard werken en vinden er vele veranderingen plaats. Zwangerschapsreflexologie is erop gericht om je gezondheid in deze belangrijke periode te optimaliseren en eventuele klachten – lichamelijk én geestelijk – te verlichten. Reflexologie kan eveneens worden ingezet bij het draaien van een stuit- of dwarsligging en om de bevalling op te wekken wanneer u uitgerekend bent. Zwangerschapsreflexologie is een goede voorbereiding op de bevalling.

Massage bij Kanker omdat een aanraking meer zegt dan duizend woorden. Kanker is een ingrijpende ziekte. De ziekte neemt bezit van het lichaam en de behandeling met chemotherapie, bestraling of hormoontherapie laat zijn sporen achter, zowel lichamelijk als geestelijk. Als u de diagnose kanker krijgt, komt u direct in een medische achtbaan terecht, waarbij alle aandacht alleen maar gericht is op uw ziekte en niet meer op u als mens.

Oncoreflex® kan ondersteuning bieden voor, tijdens en na de reguliere behandelingen van chemokuren, bestralingen en/of operaties en zo de bijwerkingen verminderen.

TuiNa Massage is gericht op het beïnvloeden en het in balans brengen van de energie in het lichaam. Het is gebaseerd op het meridiaansysteem. Meridianen zijn de transportwegen van energie die wij nodig hebben om goed te kunnen functioneren.

FysioReflex® is de praktijk van Rosita Stolze, de reflexzonetherapie en TuiNa massage kan bij vele klachten worden ingezet. Indien u vragen heeft of twijfelt of uw klacht wel behandeld kan worden, neem dan vrijblijvend contact op zodat ik uw vragen persoonlijk kan beantwoorden.

Graag tot ziens, Rosita Stolze, Natuurgeneeskundig therapeut