Stoelmassage is een korte ontspannende en activerende drukpuntmassage ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter preventie van werkgerelateerde klachten  zoals RSI en de symptomen van stress. Een Stoelmassage verbetert de motivatie, de productiviteit en de gezondheid van uw medewerkers.

Een stoelmassage is erop gericht om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. De massage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Het resultaat is dat men zich ontspannen en verfrist voelt. Het is een opkikker voor lichaam en geest. Na een stoelmassage voelt u zich alert en energiek!

Stoelmassage is een makkelijke keuze, met name voor bedrijven;

  • Het kan over de kleding heen worden gegeven, men hoeft zich dus niet uit te kleden.
  • Men voelt zich zittend vaak comfortabeler dan liggend.
  • Een kortere massage maakt het financieel voordeliger.
  • Er komt geen olie aan te pas, dus geen plakkerig gevoel na een massage. Men kan direct weer over tot de orde van de dag.

FysioReflex® heeft een opleiding gevolgd bij TouchPro® Europe dat als enige in Europa werkt met een licentieprogramma. Alle practitioners worden regelmatig getoetst of zij nog voldoen aan de kwaliteitseisen van TouchPro®, hierdoor bent u als klant altijd gegarandeerd van:

Consistentie: cliënten weten dat zij altijd een hoge kwaliteit stoelmassage zullen ontvangen, onafhankelijk bij hoeveel verschillende TouchPro® practitioners zij de stoelmassage ondergaan.

Efficiëntie: de techniek is gebaseerd op de traditionele Japanse acupressuur massage, wat betekent dat de door ons zorgvuldig ontwikkelde sequens het maximale effect geeft bij een minimale inspanning.

Effectiviteit: tienduizenden cliënten hebben de verfrissende effecten ervaren van TouchPro® Europe stoelmassage, de meest wijd verspreide vorm van stoelmassage in Europa.

Graag zou ik samen met u overleggen wat ik voor u en uw bedrijf kan betekenen. Uiteraard ben ik bereid tot het geven van een proefbehandeling bij u op het bedrijf zodat u zelf kan ervaren wat een stoelmassage is.

De overheid denkt met u mee en biedt u de gelegenheid onze stoelmassages en behandelingen op te nemen in uw arboplan.

Voor meer informatie zijn wij uiteraard bereikbaar: 0643 010 079 of via onze contactpagina.

Stoelmassage 1 Stoelmassage 2